Καλωσορίσατε στο κατάστημά μας!

Εξοπλιστική Ελλάδος

H Εξοπλιστική Ελλάδος Ο.Ε., επαγγελματικός εξοπλισμός εστίασης, σας ευχαριστεί για το ενδιαφέρον σας.

Η ιστορία μας

Η εταιρία μας, “Εξοπλιστική Ελλάδος OE” είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε σαν παραγωγή και εμπόριο του οικιακού εξοπλισμού στην Θεσσαλονίκη το 1978. Μέσα στα χρόνια αυτά και μέχρι σήμερα η αγάπη μας για τα ποιοτικά σκευή εστίασης μας έφερε στην σημερινή ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά.

Πλέον,H Εξοπλιστική Ελλάδος είναι περήφανος προμηθευτής και συνεργάτης  σε χιλιάδες μαγαζιά, αποθήκες, ξενοδοχεία και σούπερ μάρκετ. Η ποιότητα που μας διαχωρίζει κατάκτησε την προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών.

Σήμερα

Σήμερα, η Εξοπλιστική Ελλάδος παράγει, εισάγει και εμπορεύεται τεράστια ποικιλία προϊόντων επαγγελματικού και οικιακού εξοπλισμού προκειμένου ο τελικός καταναλωτής να απολαμβάνει ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα εστίασης στην χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα. Η απευθείας μας συνεργασίες με τους παγκόσμιους οίκους ειδών εστίασης εξασφαλίζει τις χαμηλές τιμές και την απαραβίαστη ποιότητα. Ανταποκρινόμενοι στις συνθήκες αγοράς, έχουμε εφαρμόσει ένα βελτιστοποιημένο μοντέλο λειτουργίας από την παραγωγή στην παράδοση με στόχο την μέγιστη ομαλότητα των διαδικασιών με επίκεντρο την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών και τον έμπρακτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Η Εξοπλιστική Ελλάδος εξειδικεύεται στον επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης και συγκεκριμένα στους ακόλουθους τομείς:

Εξοπλισμός καφέ μπαρ

Εξοπλισμός ξενοδοχείου

Εξοπλισμός εστιατόριου, ταβέρνας, fast food.

Επαγγελματικά μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων.

Λευκά είδη ιματισμού.

Οικιακός εξοπλισμός εστίασης.

Είδη καθαρότητας και αξιοπρέπειας.

Ο στόχος μας είναι η διαφάνεια μπροστά στον καταναλωτή και η συνεχής υποστήριξη σε κάθε βήμα. Η εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας, ώστε να κρατάμε την εμπιστοσύνη που χτίζουμε διαρκώς με τους πελάτες μας προσφέροντας το καλύτερο δυνατό.

Με εκτίμηση.

Καλέστε μας στο 2311297347!

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε