ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

CLICK & COLLECT

CLICK AND COLLECT

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΕ 1 ΩΡΑ*

Η Εξοπλιστική Ελλάδος σας παρουσιάζει την καινούργια δωρεάν υπηρεσία CLICK & COLLECT (CLICK AWAY). Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας online και η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη για παραλαβή σε μία ώρα*. Μπορείτε να περάσετε να την πάρετε όταν σας βολεύει!

Πως λειτουργεί?

Καλώς ήρθες σε μια δωρεάν, εύκολη και καινούργια in-store υπηρεσία. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χρειαστείτε επειγόντως τα είδη μαγειρικής ή σερβιρίσματος. Για όλες αυτές τις περιπτώσεις  που σας φέρνει η ζωή, η Εξοπλιστική Ελλάδος είναι κοντά σας με την υπηρεσία CLICK & COLLECT: κάνετε την παραγγελία σας στο e-shop exoplistikiellados.gr και η παραγγελία σας θα σας περιμένει έτοιμη σε 1 μόλις ώρα.

Απολαύστε την άνεση του shopping στο ίντερνετ κατάστημα της Εξοπλιστικής Ελλάδος. Διαλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε, στην σελίδα του  checkout επιλέξτε τον τρόπο αποστολής “ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ”  και πληρώστε στο ασφαλή online περιβάλλον. Σε μία ώρα (σε ορισμένες περιπτώσεις και λιγότερο) η παραγγελία σας θα σας περιμένει οπότε και αν περάσετε. Τόσο απλά!

Πάντα εξοικονομούσατε χρήματα με την Εξοπλιστική Ελλάδος!

Τώρα εξοικονομήστε και τον χρόνο σας εύκολα και απλά!

Click&Collect –  είναι ο καινούργιος τρόπος αγοράς που σας συμφέρει:

  • Ψωνίζετε άνετα online όταν έχετε χρόνο.
  • Απολαμβάνετε τις καλύτερες online προσφορές
  • Ολοκληρώνετε την πληρωμή σας online με ευκολία και ασφάλεια.
  • Διαλέγετε την ώρα παραλαβής που σας ταιριάζει περισσότερο.
  • Η υπηρεσία είναι δωρεάν για πάντα.
  • Δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών.

Κάνετε την παραγγελία σας online, εμείς κάνουμε τα υπόλοιπα:

  • Το προσωπικό μας προσεκτικά θα ετοιμάσει την παραγγελία σας.
  • Η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.
online αγορα επαγγελματικος εξοπλισμος εστιασης

Ανακαλύψτε την μεγαλύτερη γκάμα από τα είδη εστίασης στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Το φιλικό περιβάλλον του e-shop Εξοπλιστική Ελλάδος θα κάνει την επιλογή του εξοπλισμού κουζίνας σας μια εύκολη και άνετη υπόθεση.

αριστη εξυπηρετηση

Μόλις λαμβάνουμε την παραγγελία σας επικοινωνούμε μαζί σας για επιβεβαίωση και αμέσως ξεκινάμε την ετοιμασία της για να είναι έτοιμη μέσα σε μια ώρα. Ίσως είναι η ώρα χαλάρωσης με τον αγαπημένο σας καφέ?

Η Εξοπλιστική Ελλάδος βρίσκεται στην Αλ. Παπαδιαμάντη 3, Ευκαρπία Θεσσαλονίκης σε μια κομβική περιοχή για εύκολη πρόσβαση από ολή της ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

χαρουμενα ψωνια

Περάστε για να παραλάβετε την παραγγελία σας! Α, και να πάρετε μαζί σας μια ταυτότητα!

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ.

Η υπηρεσία Click & Collect.

Η υπηρεσία παρέχεται εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, υπάρχει άμεση επικοινωνία για την ενημέρωση.

Η υπηρεσία αφορά μόνο τις ώρες καταστήματος. Για τις παραλαβές εκτός ώρες καταστήματος δείτε την υπηρεσία Εξοπλιστική Ελλάδος φροντίζει: εξυπηρέτηση εκτός ωραρίου καταστήματος

Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα τηλεφωνικά. Παρακαλούμε μη  προσέλθετε στο κατάστημα πριν να λάβετε την επιβεβαίωση μας.

Για την παραλαβή της παραγγελίας σας είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας στο ίδιο όνομα όπως στην παραγγελία σας.

Αν έχουμε λάβει την πληρωμή σας πριν να αποδεχθεί η παραγγελία σας, σας επιστρέφουμε τα λεφτά με την ίδια μέθοδο πληρωμής που έχετε χρησιμοποιήσει.

Όλοι οι όροι χρήσης της Εξοπλιστικής Ελλάδος εφαρμόζονται στην υπηρεσία.